Laxpasta

Laxpasta

Ingredienser

  • 250 g broccoli
  • 4 port pasta gärna tagliatelle
  • 4 dl matlagningsgrädde
  • 1 fiskbuljongtärning
  • 4 port laxfilé à 125 g
  • salt
  • peppar
  • 20 g färsk dill

Instruktioner

  • Tina fisken (om fryst används). Ansa och skär broccolin i klyftor.
  • Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och låt broccolin koka med de sista 4 minuterna på pastans koktid.
  • Koka upp grädden i en vid kastrull med smulad fiskbuljongtärning.
  • Skär laxen i ca 3 cm stora bitar och låt dem koka i grädden ca 8 minuter. Smaka av med salt och peppar. Hacka dillen och vänd ner i såsen.
  • Servera laxsåsen med pastan och broccolin.

Anteckning

Tips: Smaka av såsen med cayennepeppar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.