Kan det bli mer rafflande?

khklogoFör en hockeyälskande karlskronit så är det en superspännande dag idag. Om ett par timmar släpps pucken i sista grundomgången i div 1F. Tre lag är redan klara för Allettan, Tingsryd, Olofström och Pantern. Tre lag slås om den sista och fjärde platsen, Nybro, Karlskrona och Kristianstad.

Olofström möter Nybro, Karlskrona möter Kungälv och Mörrum möter Kristianstad. Nybro behöver endast en poäng ikväll. Karlskrona måste vinna mot Kungälv samtidigt som Nybro förlorar och att Mörrum inte torskar med fler 5 mål. Hoppas ni hängde med… Så här ska hockey vara ända in på mållinjen. Jag älskar verkligen mitt KHK, men samtidigt känns det rätt bra att även heja på de andra två Blekingelagen ikväll. För hursomhelst så är man ju bara en hockeysupporter och riktiga supportrar kan även gilla andra lag, även om de finns i västra Blekinge!

Tyvärr har jag ju ingen möjlighet att se Karlskrona vinna ikväll, men jag kommer att sitta klistrad vid datorn!

Så här skulle jag vilja se slutet i år: Karlskrona och Olofström får äran att spela i Allettan. Mörrum hänger kvar till nästa säsong och Kallinge går upp från div 2 till div 1. Då har vi helt plötsligt fyra Blekingelag i div 1 – Vilka derbyn!!

Givetvis så hoppas jag att Sölvesborg tar ett kliv upp och spelar i div 2 nästa säsong.

HEJA BLEKINGE!!!

Postad i kategorin: Blogg |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.