Frasigt flarn med grönkål
- 250 G Smördeg Rullad, kyld
- 100 G Grönkålsblad
- 175 G Färskost Naturell
- 75 G Fetaost
- 2 St Päron Små
- 1 Dl Valnötter Grovt hackade
- 1,5 Msk Honung Flytande
Rulla ut degen på en bakplåtspappersklädd plåt.
Repa och grovhacka grönkålen. Koka den mjuk i lättsaltat vatten, ca 2 minuter. Lägg genast i kallt vatten, låt rinna av väl.
Bred färskosten på botten men spara en bar kant runt om. Lägg på lätt urkramad grönkål och smulad fetaost. Skär päronen i tunna skivor, ta bort kärnor. Lägg på skivorna, strö på valnötter och ringla över honung.
Pensla kanterna med lätt vispat ägg. Nagga botten. Grädda i 225 grader i ca 15-20 minuter eller tills den fått fin färg och ser frasig ut.