Vår Carbonara
Detta är ett riktigt "kanotkäk" och då menar vi käk för kanotister. Brukar göra detta då vi är på tävlingar. Mängderna är lite som "Farbror Melker" dvs efter behag.
Ingredienser
- Spaghetti av fin kvalitet
- 1 st Gul lök
- 50 g Smör
- 200 g Skinka påläggsskinka
- 6 st Ägg
- 5 dl Creme Fraishe
- 2-3 dl Ost smakrik och riven
- Salt
- Svartpeppar grovmalen
Instruktioner
- Koka spaghetti
- Hacka lök och fräs den mjuk. Tillsätt den strimlade skinkan och låt den fräsa med en stund.
- Häll över creme fraishe och värm upp. Krydda med salt och peppar.
- Häll av pastavattnet och blanda spaghettin med såsen.
- Tillsätt äggulor och ost. Rör runt, servera och njut!