Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Anteckning
Skriv ut
Pin
Laxpasta
Ingredienser
250
g
broccoli
4
port
pasta
gärna tagliatelle
4
dl
matlagningsgrädde
1
fiskbuljongtärning
4
port laxfilé
à 125 g
salt
peppar
20
g
färsk dill
Instruktioner
Tina fisken (om fryst används). Ansa och skär broccolin i klyftor.
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och låt broccolin koka med de sista 4 minuterna på pastans koktid.
Koka upp grädden i en vid kastrull med smulad fiskbuljongtärning.
Skär laxen i ca 3 cm stora bitar och låt dem koka i grädden ca 8 minuter. Smaka av med salt och peppar. Hacka dillen och vänd ner i såsen.
Servera laxsåsen med pastan och broccolin.
Anteckning
Tips:
Smaka av såsen med cayennepeppar.