Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Skriv ut
Pin
Goda lussefyllningar
Ingredienser
Mandelmassa
150
g
smör
150
g
mandelmassa
Konjaksrussin
2
dl
russin
0,5
dl
konjak
200
g
mandelmassa
100
g
smör
Vit choklad och apelsin
smör
vit choklad
apelsinskal
Vanilj- och kardemumma
smör
råsocker
vaniljsocker
kardemumma
grovstött
Topping
mandel
hackad
hasselnöt
hackad
pärlsocker
kardemumma
Instruktioner
Mandelmassa
Mixa 150 g smör med 150 g mandelmassa. Bre på bullarna.
Konjaksrussin
Blanda russin och konjak i en burk. Låt stå ett dygn. Mixa tillsammans med mandelmassan och smöret. Bre på bullarna.
Vit choklad och apelsin
Bre på smör på bullarna och riv över vit choklad och finrivet apelsinskal.
Smör/Vanilj och kardemumma
Bre på smör, strö över råsocker, vaniljsocker och grovstött kardemumma.