Go Back

Goda lussefyllningar

Ingredienser

Mandelmassa

  • 150 g smör
  • 150 g mandelmassa

Konjaksrussin

  • 2 dl russin
  • 0,5 dl konjak
  • 200 g mandelmassa
  • 100 g smör

Vit choklad och apelsin

  • smör
  • vit choklad
  • apelsinskal

Vanilj- och kardemumma

  • smör
  • råsocker
  • vaniljsocker
  • kardemumma grovstött

Topping

  • mandel hackad
  • hasselnöt hackad
  • pärlsocker
  • kardemumma

Instruktioner

Mandelmassa

  • Mixa 150 g smör med 150 g mandelmassa. Bre på bullarna.

Konjaksrussin

  • Blanda russin och konjak i en burk. Låt stå ett dygn. Mixa tillsammans med mandelmassan och smöret. Bre på bullarna.

Vit choklad och apelsin

  • Bre på smör på bullarna och riv över vit choklad och finrivet apelsinskal.

Smör/Vanilj och kardemumma

  • Bre på smör, strö över råsocker, vaniljsocker och grovstött kardemumma.